Een keuken op maat van Stammis Keukens in Schagen

Kunt u maar geen keuken vinden naar uw zin? Zoek niet verder! Stammis Keukens levert keukens naar uw wensen. Wij helpen u graag met het creëren van uw droomkeuken. Een keuken met alles erop en eraan, helemaal naar uw wens. Keukenapparatuur naar keuze, inbouw koelkast, inbouw vaatwasser en inbouw oven, alles helemaal afgewerkt tot in de puntjes.

Een Keuken op maat met Stammis Keukens:

  • Topkwaliteit en service
  • Uw wensen gerealiseerd
  • Adviseren en meedenken doen we graag
  • Vakkundige montage ook als het lastig wordt

Betaalbaar, toegankelijk, geen fratsen, dát is Stammis Keukens in Schagen

Een complete keuken voor uw situatie

Welke stijl heeft u in gedachten? Moet het een donker werkblad of juist een lichte? Een keuken met een kookeiland of een kleine keuken met veel opbergruimte? Samen met u zoeken naar een passende oplossing voor iedere situatie. Een complete keuken voor een eerlijke prijs, helemaal naar uw wens.

Maak een afspraak en creëer uw droomkeuken

Voor het samenstellen van uw droomkeuken kunt u binnenlopen bij ons in de showroom of een afspraak maken. Ook buiten de openingstijden is het maken van een afspraak mogelijk. Bij u thuis of in onze showroom, wij staan voor u klaar. Tot binnenkort?

Inspiratie op doen?

U kunt tijdens onze openingstijden altijd onze showroom bezoeken om inspiratie op te doen. Wilt u er zeker van zijn dat we de tijd voor u hebben die u verdient, maak dan even een afspraak. Vaak hebben we dezelfde dag nog tijd. Bel even naar 0224 - 29 59 59 of stuur een berichtje via onderstaande link.