Keukens in iedere stijl

Heeft u een landelijk interieur? Of heeft u uw huis strak ingericht? Bij ons vindt u goedkope complete keukens in iedere stijl voorzien van  inbouwapparatuur.

Groot assortiment moderne keukens

Wij hebben een groot assortiment aan moderne goedkope keukens. Bijvoorbeeld voorzien van een  kookeiland en alle benodigde keukenapparatuur. En wat dacht u van greeploos en  hoogglans?

Landelijk, voordelig, volledig

Maar ook voor een landelijke  stijl zit u bij ons goed. De meest voordelige keuken vindt u in onze showroom. Voorzien van koelkast, vaatwasser, oven en vriezer.

De stijl van Stammis Keukens:

  • Topkwaliteit
  • Voordelig
  • Snel geleverd
  • Vakkundig gemonteerd

Betaalbaar, toegankelijk, geen fratsen, dát is Stammis Keukens in Schagen

Passend in iedere ruimte

Een wand met inbouwapparatuur? Een kookeiland? Wij hebben altijd een geschikt ontwerp voor uw ruimte. Of stel zelf uw eigen droomkeuken samen. En krijg hier een zeer volledig interactief 3D beeld van. Onze adviseurs staan altijd voor uw klaar en zorgen voor een passend advies!

Altijd een keuken voor u

Kleine, grote, rechte  en design keukens. Kom naar onze showroom in Schagen! Wij hebben altijd een showroom vol voordelige prijzen. Er is altijd een aanbieding die bij u past.

Inspiratie op doen?

U kunt tijdens onze openingstijden altijd onze showroom bezoeken om inspiratie op te doen. Wilt u er zeker van zijn dat we de tijd voor u hebben die u verdient, maak dan even een afspraak. Vaak hebben we dezelfde dag nog tijd. Bel even naar 0224 - 29 59 59 of stuur een berichtje via onderstaande link.