Een keuken voor iedereen

Bent u zich aan het oriënteren op een nieuwe keuken? En zoekt u naar de keuken die bij uw persoonlijkheid past? Natuurlijk kunt u kiezen uit verschillende stijlen bij Stammis Keukens. Voorzien van inbouwapparatuur, helemaal compleet. Maar er zijn dingen die u zelf nog kunt doen om uw keuken persoonlijker te maken.

Complete keuken voor iedereen

Bij Stammis Keukens koopt u een complete keuken. Maar uiteindelijk maakt u deze keuken zelf passend in uw interieur met bijvoorbeeld accessoires. Kies bijvoorbeeld voor een plank aan de muur in plaats van keukenkastjes. Deze plankjes kunt u ter decoratie gebruiken waarop u kookboeken en kruiden kunt plaatsen of houten snijplanken. Of gebruik bijvoorbeeld het kookeiland om wat extra decoratie op te plaatsen.

Stammis Keukens voor iedereen:

  • Topkwaliteit
  • Voordelig
  • Snel geleverd
  • Vakkundig gemonteerd

Betaalbaar, toegankelijk, geen fratsen, dát is Stammis Keukens in Schagen

Keuken als middelpunt van het huis

Gaat u voor een echte leefkeuken? Daarbij kiest u waarschijnlijk voor een grote tafel. Of u kiest voor een keuken met kookeiland en krukken. Op die manier kunt u gezellig met familie samenkomen in de keuken en de dag bespreken of gezellig samen eten.

Overige tips

Wilt u uw nieuwe keuken nog meer eigen maken? Kies dan bijvoorbeeld voor een opvallend servies als eye-catcher. Of bijvoorbeeld voor kleurrijke of stijlvolle pannen. Of decoreer uw nieuwe keuken met tegels met een print. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Inspiratie op doen?

U kunt tijdens onze openingstijden altijd onze showroom bezoeken om inspiratie op te doen. Wilt u er zeker van zijn dat we de tijd voor u hebben die u verdient, maak dan even een afspraak. Vaak hebben we dezelfde dag nog tijd. Bel even naar 0224 - 29 59 59 of stuur een berichtje via onderstaande link.