Stammis Keukens Schagen helpt u bij het kopen van een keuken

Bent u van plan om een nieuwe keuken te kopen?

Stammis Keukens geeft u graag de belangrijkste tips vóórdat u een keuken gaat kopen. Een prachtige keuken kopen met keukenapparatuur van topkwaliteit en toch betaalbaar? Het kan! Alle aanpassingen in de keuken, van klein advies tot grote verbouwing, kunnen rekenen op de ervaring en expertise van Stammis Keukens. Hoge kwaliteit keukenapparatuur, prachtige materialen, vakkundige montage, goede betaalbaarheid en dat alles zonder fratsen.

Een keuken kopen bij Stammis Keukens betekent:

  • Topkwaliteit
  • Voordelig
  • Snel geleverd
  • Vakkundig gemonteerd

Betaalbaar, toegankelijk, geen fratsen, dát is Stammis Keukens in Schagen

Kies voor een goede keuken zaak bij het kopen van een keuken

Het eerste waar u aan denkt is het kiezen van de juiste keukenzaak. Bij Stammis Keukens richten wij ons op goede kwaliteit en een uitstekende service. Onze keukenadviseurs denken altijd met u mee. Het maakt niet uit of u zich alleen wilt oriënteren of dat u een keuken wilt kopen: bij Stammis Keukens staat de koffie altijd voor u klaar. Wat de prijs betreft is Stammis Keukens heel open en eerlijk. What you see is what you get! Bij Stammis Keukens geven wij geen hoge nepkortingen maar weet u precies waar u aan toe bent. En gaat er over tien jaar iets kapot? Ook dan helpen we u met hetzelfde enthousiasme.

Inspiratie op doen?

U kunt tijdens onze openingstijden altijd onze showroom bezoeken om inspiratie op te doen. Wilt u er zeker van zijn dat we de tijd voor u hebben die u verdient, maak dan even een afspraak. Vaak hebben we dezelfde dag nog tijd. Bel even naar 0224 - 29 59 59 of stuur een berichtje via onderstaande link.