Keukens

Keukens

Beter-resultaat

De mogelijkheden zijn eindeloos.
U wilt de beste keuzes maken. En snel tot concrete plannen komen.

Denk praktisch, denk vrij. Wij maken het graag voor u!

Keukens

Met de grootste zorgvuldigheid hebben wij de vijf beste keukenmerken voor u geselecteerd. Niet alleen op prijs en kwaliteit, maar ook op veelzijdigheid. Dus of uw interieur nu modern, landelijk, industrieel, klassiek of natuurlijk ingericht is, bij Marc Stammis vindt u altijd een keuken die perfect matcht.

Waar de mogelijkheden van keukenleveranciers ophouden, gaan wij graag verder. Wilt u afwijkende maten? Een andere houtsoort of uitstraling? Een stalen frame? Of een compleet uniek ontwerp? In onze eigen werkplaats geven wij elke wens vorm. In overleg met u. Maatwerk zonder verrassingen achteraf.

Toppers zijn het, onze monteurs. Vakmannen waar u gelukkig van wordt. Omdat zij beseffen wat een nieuwe keuken voor u betekent. En omdat zij elke keuken strak weten te plaatsen. En zijn ze op de zaak? Dan denken zij mee bij het uitwerken van klantwensen. Creatief en altijd enthousiast. Passie voor het vak!

Aanhalingstekens

Een eigen ontwerp van een keuken,
wie had ooit gedacht dat dat kon?

Marc maakt het complete plaatje, niet alleen de keuken maar ook de rest neemt hij mee in zijn ontwerp.

Aanhalingstekens

Interieur

Keukens ontwerpen en maken is geweldig, maar in onze werkplaats doen wij nog veel meer. Maatwerk voor uw keuken maar óók daarbuiten!

Een wandmeubel in dezelfde stijl als de keuken. Een mooie kast voor dat ene muurtje. Bijpassende boekenplanken... Zo maakt u uw keuken helemaal af. In stijl, naar wens en op maat.

Op dezelfde manier kunt u ook uw badkamer en bijkeuken kijken. Een fraai badkamermeubel in afwijkend formaat bijvoorbeeld. Een wasmachine op hoogte. Een kast onder trap. Of een handig wandmeubel in de bijkeuken.

Denk praktisch, denk vrij. Wij maken het graag voor u!

Bij Stammis Keukens&Interieur

Woord_Krijgt-u
Verrassende ideeën, ook voor maatwerk
Eerlijk verhaal over prijzen en kwaliteit
Optimale besteding van uw budget
Maximale verwezenlijking van uw wensen
Service van de plaatselijke ondernemer!