Zakelijk

Zakelijk

Beter-resultaat

Is uw bedrijfspand toe aan een nieuwe keuken? Of wilt u als projectontwikkelaar woningen opleveren met een topkeuken én topservice voor uw kopers? Laat Stammis keukens & interieur met u meedenken en u krijgt de ideale totaaloplossing.

Keukens voor elke zakelijke omgeving

Kinderdagverblijf. Installatiebedrijf. Advocatenkantoor. Tuincentrum. Van grote kantine tot enkel keukenblok:
u krijgt maatwerk.
De ene ondernemer weet wat hij wil en kiest bij ons een keuken uit met de gewenste prijs­kwaliteits­verhouding. De andere laat zich uitgebreid adviseren en gaat voor een creatief ontwerp.

Keukens voor huur- en nieuwbouwwoningen

Woningcorporaties en projectontwikkelaars stellen bij ons hun slimme keukenpakket samen: van eenvoudig tot luxe, met voor hun klanten voldoende opties én deskundig advies in onze showroom. Onze eigen vakmannen plaatsen de keukens, waar nodig in nauw overleg met de aannemer. Aftersales? Doen wij ook. U bent 100% ontzorgd. Inclusief tevreden eindgebruikers.

Eerlijke keuzes

Een paar dagen later ligt er een compleet keukenvoorstel voor u klaar, inclusief alle prijzen. Gewoon open en eerlijk. Waarom? U ziet precies hoeveel elke keuze kost. Deze invulling kunt u vervolgens doelgericht aapassen. Samen met onze creatieve adviseur komt u daar wel uit.

Complete service

Geen paniek over de voorbereiding van het installatiewerk: ook dat nemen wij voor onze rekening. Bij Marc Stammis ontzorgen wij u volledig. Tenzij u anders wilt natuurlijk. Met onze eigen monteurs bent u verzekerd van vakwerk. Planning wordt nagekomen. Garantie is geregeld. En mocht er naderhand nog iets zijn, dan lossen wij het op. Dat is het voordeel van de lokale specialist!

Bij Stammis Keukens&Interieur

Woord_Krijgt-u
Verrassende ideeën, ook voor maatwerk
Eerlijk verhaal over prijzen en kwaliteit
Optimale besteding van uw budget
Maximale verwezenlijking van uw wensen
Service van de plaatselijke ondernemer!